Únorové tipy na nákup

Tímto článkem navazuji na první díl tohoto seriálu: Lednové tipy na nákup. Věřím tomu, že spousta z vás ví, o čem bude řeč, tak si pojďme představit tři tipy, o kterých se trochu rozepíšu.

Jako první tu máme překrásný set šesti pohlednic, na kterých jsou s fotografickou kvalitou zachyceny Aurory Borealis. Celý tento set je k mání v přepočtu za 120 Kč, doprava je zdarma, ale čas dodání je vyšší, jelikož pohledy poputují až z Číny. Při pohledu na tyto pohlednice je však jasné, že se na ně vyplatí počkat.

http://www.ebay.com/itm/Photographic-postcards-aurora-over-the-horizon-of-a-set-of-6-Zhang-/191023973582


Tímto potěším milovníky známek a především ty, kteří sbírají FDC. Na eBay se totiž dá koupit Obálka prvního dne z Finska vydána při příležitosti vydání prvních tamních Postcrossing známek. Zásilka z Finska vás vyjde v přepočtu na 250 Kč a je jich ještě 5 kusů.

http://www.ebay.com/itm/Postcrossing-I-Love-Priority-Stamp-Sheet-Finland-FDC-2013-/130987160558


Jako poslední vám chci představit album na známky. Proč zrovna tohle? Nedávno jsme je s přítelkyní začali sbírat, a proto jsme se dívali po nějakém vhodném albumu/zásobníku pro začátečníky. V papírnictvích je nabídka omezená a na internetu jsme většinou našli takové, jejichž cena začínala nad 500 Kč. Když jsem nedávno narazil na tento e-shop, tak jsem byl nadšený. Věřím, že se bude hodit ještě někomu – zakoupíte je ve vícero barevných provedení a cena za jedno je 180 Kč, má 16 stran a na výšku měří 30 cm.

http://www.azpapir.cz/album-na-znamky-a4-16stran-herlitz-ean571-10556401-skup571.php


Jestliže máte tip na nákup a chcete se s ním podělit, tak buď použijte kontaktní formulář, nebo nám napište do komentářů, kam můžete také napsat to, jestli se vám článek líbil a co říkáte na naše tipy.

Upozornění – zříkáme se veškeré odpovědnosti v případě náhlé potřeby utrácet peníze. Příjemné nákupy!

Další články: