Zajímavé tagy – březen

Ačkoliv se tento měsíc blíží ke konci, tak po Březnových tipech na nákup přinášíme druhý díl seriálu Zajímavé tagy, jenž navazuje na lednový první díl, kde si můžete přečíst také krátký úvod k tomuto seriálu a srozumět se s tím, co to tagy jsou. Nyní již budu pokračovat ve psaní a přináším 3 tagy na oficiálním fóru, které mne nějakým způsobem zaujaly.

Translation tag – máte rádi jazyky? Díky tomuto tagu vám dojde na pohlednici pět vybraných slovíček, která sami vyberete (napíšete do tagu v angličtině), v cizím jazyce člověka, který vás tagne. Tomu, koho tagnete, napíšete na pohled 5 slovíček v češtině, které chce vědět zase on. Jeden z mála tagů, u kterých nejde ani tak o samotnou pohlednici, jako spíše o to, co je na ní napsáno.

Traditional clothing – zde se mění pohlednice s kroji z celého světa a každý může potvrdit, že o ty naše je opravdu zájem. Tohoto tagu se účastní lidé z Vietnamu, Singapuru, Japonska a Malajsie až po Skotsko či Řecko a dává každému možnost si rozšířit vlastní sbírku pohledů s kroji o opravdu pěkné a zajímavé kousky.

Redhead tag – trošku netradiční tag na závěr – zde vám pohlednici buď jedna zrzka/zrzek (ať už přírodní, nebo ne) pošle, nebo vám někdo jiný pošle pohlednici, která nějakou zrzku znázorňuje. Nezapomeňte k tagu napsat, jestli máte tuto barvu vlasů, nebo budete posílat pohled s danou tématikou. Jakmile budete někoho tagovat, tak se také podívejte na jeho preference.

Tak co, máte doma nějaké zajímavé překlady, exotické kroje či pěknou zrzku? 😉

Další články:

Comments

  1. Autor: Peprmintka

    • Autor: Karlinho

      • Autor: Peprmintka