Dvacet milionů pohlednic – tipovačka

Čas utíká rychleji než pohlednice s nálepkou Prioritní.

Pohlednice s číslem 20 000 000 může být už na cestě, a proto je opět čas na tipovací soutěž.

Pro ty, kteří se minule neúčastnili, to funguje takto: každý člen má šanci si tipnout den a čas, kdy si myslíte, že bude pohlednice s číslem 20 000 000 zaregistrována. A pro nejlepší tipy jsou samozřejmě připraveny hodnotné ceny.

Keep calm and send, send, send

Ti, kteří správně uhodnou přesnou minutu, kdy tato pohlednice bude zaregistrována, vyhrají balení 40 pohlednic (20 classic, 20 luxe) z obchodu MOO a pohlednicovou knihu (Keri Smith).

To není vše – pro další 4 nejpřesnější tipy je nachystáno 20 pohlednic z obchodu MOO.

Pár pravidel: jakmile bude zbývat k zaregistrování 1 500 pohlednic, tak se soutěž uzavírá a nebude možné si dále tipovat. Každý slot může být zabrán pouze jednou osobou, slot můžete změnit. Pravidla a další informace jsou na oficiální stránce soutěže.

V čase psaní tohoto příspěvku zbývá do dosažení tohoto čísla asi 35 000 pohlednic, takže máte ještě posledních pár chvil se soutěže zúčastnit. O tomto tématu máme také na fóru diskusi.

Při příležitosti soutěže pro vás obchod MOO také připravil slevu pro všechny nové zákazníky – 15 % na vaši první objednávku. Malé procento z každého nákupu putuje také samotnému Postcrossingu.

Přejeme hodně štěstí 🙂

Zdroj: http://www.postcrossing.com/blog/2013/10/20/the-20-million-postcards-guessing-game

Obrázek: http://s3.amazonaws.com/static2.postcrossing.com/blog/images/350d3ed4fe4e5d31d3.jpeg

Další články:

    Nenalezeny podobné příspěvky