Hledáme pisálky na blog

Sháníme a hledáme pisálky na blog. Mám tento blog opravdu rád a dělá mi radost jak návštěvnost, tak množství nadšených komentářů, které mi přináší pocit uspokojení z dobře vykonané práce. Proto bych chtěl tento blog oživit a rozšířit a vytvořit z něj něco ještě kvalitnějšího.

S tím také souvisí to, že prvního dubna bude spuštěn nový vzhled pro stránky a nejspíš i pro blog, jelikož s tím stávajícím nejsem z vícero důvodů plně spokojen. Chci stránky zpřehlednit a zpřístupnit širšímu počtu lidí a zájemců o Postcrossing a vytvořit z nich kvalitní fanouškovské stránky. Proběhnou i jiné změny, týkající se nejenom vzhledu, ale třeba i informací a návodů na hlavní stránce.

Jak jste si jistě všimli, tak nejsem sám, kdo na blog přispívá. Pár autorů se během krátké doby fungování blogu našlo (https://postcrossing.cz/blog/o-blogu/), ale stále chci dát prostor co největšímu počtu lidí a vytvořit z blogu příjemné místo složené z různorodých článků týkající se alespoň vzdáleně Postcrossingu. Věřím tomu, že každý má o čem psát, jelikož rozsah témat je opravdu široký – stačí se podívat na stávající články.

Pár tipů na články, které můžete psát:

  • o vaší sbírce, jak už to přímo ukázkově dělá lupidoly;
  • o vašem zájmu mimo Postcrossing, avšak blízkém – hodlám napsat něco málo týkající se sbírání známek;
  • o tipu na výlet, během kterého se dají koupit pohledy, může se pojmout i jako pohlednicový průvodce po vašem městě;
  • můžete pokračovat v některém běžícím článku na pokračování – Zajímavé lednové tagy nebo Tipy na nákup, není problém samozřejmě vytvořit vlastní;
  • představení různých zemí – krásným příkladem je Knedlinka, napadlo mne také psát o neznámých Postcrossing zemích;
  • představit svůj vlastní blog, případně psát některé články sem a mít tu odkaz na váš blog;
  • popsat další způsoby posílání pohlednic – tagy, RASy;
  • dělat rozhovory buď se známými lidmi, nebo s různými Postcrossery, jako např. Rozhovor s Benem Cristovao;
  • o historii pohlednic, o swapech, zdobení….

Věřím, že témat je spousta a doufám, že se některé z nich uchytí 🙂 Kdo má tedy zájem, pište na adresu admin@postcrossing.cz nebo nám můžete doporučit článek přes formulář tady na blogu.

Psaní příspěvků na blog se pro vás může stát velmi příjemnou aktivitou, jako zatím pro všechny, kteří tak učinili. Nikdo vás nebude nutit psát o jednom tématu či říkat, že o tom psát nemůžete a máte na to tolik času, kolik potřebujete.

Je mi také potěšením také oznámit, že máme první partnerský blog, Analogické pohlednice. Od autora blogu můžete očekávat v blízké době kratší článek s představením analogických pohlednic.

Tímto chci dát také najevo, že mám zájem i o další spolupráci s blogy, weby a komunitami, které mají co do činění s poštou a jejími službami. Jestliže chceme dát České poště najevo, že jsou tady lidi, kterým na jejich službách záleží, tak toto je jedna z cest.

Tímto bych také prosil o váš názor na tento blog 😉 Děkujeme za každý ohlas.

Další články:

Tags:

Comments

  1. Autor: lupidoly